And there was light – äntligen!!

På söndag är sista dagen av utställningen ”And there was light” och jag hade bestämt mig att ett tillfälle som detta inte skulle få gå mig förbi. Jag hann inte med utställningen i maj när vi var i Göteborg men nu när vi var i Småland så skulle en dag vikas för Göteborg igen och utställningen. Ole släppte av mig och barnen vid Eriksbergshallen och sedan åkte han vidare själv till BMW-handlaren i närheten.

Det var lång kö till kassan men det gick hyfsat fort ändå. Barnen fick varsitt tävlingsformulär för att lösa en rebus med ledtrådar i utställningen. Det fanns mycket att titta på, att läsa och att höra om. Det var riktigt spännande men barnen tyckte jag tog för lång tid på mig vid varje föremål. Aliette försvann som vanligt men Robert hittade henne till slut och de kom tillbaka. Robert hade bråttom att lösa rebusen och ville gå till nästa rum innan jag var färdig med det innan. De fick ta det hela i sitt tempo och kom åter till mig i rummen före. Hela utställningen var som en labyrint av rum med tavlor, skisser, modeller och statyer.

Jag passade på att köpa boken från utställningen och hittade även mycket intressanta filmer på Youtube om konstnärerna.

En reaktion på “And there was light – äntligen!!”

  1. Hej
    Letade runt på nätet efter den bok som såldes vid utställningen And there was light och så fann jag din sida.
    Vad heter boken och författaren?
    Tack för förhand.
    Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>