Frankfurt here we come

Det var stressigt att packa och komma iväg men klockan 17.15 var vi på väg mot Skavsta. Mitt pass hade gått ut för ett år sedan så jag var först tvungen att skaffa ett tillfälligt pass hos polisen på Skavsta. Fotograferingen gick inget vidare, det fungerade inte för apparaten sa att antingen så stod jag inte rakt eller så tittade jag inte rakt. Men efter tre försök så blev det i alla fall något. Vi skyndade oss till incheckningen och var sedan på väg 19.05.

Efter två timmar i de mest obekväma flystolar så var vi framme i Frankfurt. Där regnade det och det var ca 15 grader. Känndes inget vidare men hoppades på bättre väder under morgondagen.

Vi plockade upp en BMW 525 diesel på AVIS och körde till närmaste matställe en kilometer från flygplatsen. Jag funderade på att beställa en barnportion men tänkte att det kanske blir för lite. Jag skulle ha beställt en barnportion insåg jag ganska snart. Det blev fläskfilé med svamt, gräddsås och stekt spätzle och kokta grönsaker till det. Det var hur gott som helst, men jag orkade inte mitt. Ole lyckades klämma i sig mina rester för att det var så gott. Efter maten så åkte vi vidare till Offenback, 13 mil österut och strax öster om Frankfurt.

Hotellet Golden Tulip var ett gammalt hotell och relativt billigt, vad jag hört har Frankfurt bland de dyraste hotellrumspriserna i Tyskland. Det var ganska ok ändå. Ganska trötta däckade vi snabbt. I morgon skall det bära av till Rhein-Mein Therme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>