Sjuk igen…

Så var det dags för ännu en vända med sjukdom här hemma. I natt så kom Aliette upp och klagade på att hon hade ont i magen och att det var så varmt. Jag frågade om hon hade ont i magen på det sättet att hon även mådde illa och kände det som om hon skulle kräkas? Men så var det inte, skönt för någon magsjuka eller vinterkräksjuka vill jag inte ha.

Hon kröp ner på madrassen och lade sig och sov vidare men tog av sig på överkroppen, vilket jag inte märkte förrän vid 06-tiden då hon kröp upp i min säng och undrade varför vi hade så varmt i sovrummet? Jag kände på pannan och den var varm, jag tog tempen och den var då 38,4. På med kortärmad undertröja och så fick hon krypa ner i min säng för att sova vidare. Jag mailade jobbet att jag blir hemma för VAB. Ole körde Robert till skolan strax efter 08:00 och Aliette vaknade sedan vid 10-tiden. Febertempen steg sedan under dagen till 39. Ingen bra timing då jag fick ringa Andreas så att han skulle kunna fixa en ersättare åt mig som tidtagare på Junior SM i simning.  Han lyckades och Ole skjutsade in Robert till JSM direkt efter skolan så han skulle kunna vara korgbärare som igår. Robert skall vara korgbärare hela JSM 3-6 februari och jag skulle vara tidtagare alla finalpassen. Hann bara vara det igår och får se hur det blir på lördag och söndag. Ole åker till Tyskland på lördag morgon… Aliette sov stor del av dagen och åt bara en prezel, en liten yoghurt och drack inte mycket. Hoppas hon inte tappar så mycket i vikt igen.

Det var spännande och lite nervöst innan tävlingen startade igår, men sedan gick allt bra. Här på Youtube finns filmer från tävlingen, där både jag och Robert finns med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *