Smulan på veterinärbesök

Smulan hade magrat mycket, hon som redan var smal var nu riktigt mager. Aliette upptäckte att hennes öra var fyllt med något och såg numera ut som en ravioli som hängde vid hennes huvud.

Jag tyckte hon var lite konstig för hon hade gömt sig i torsdags under entretrappan och ville inte komma fram på hela dagen och till slut på kvällen hittade jag henne där under längst in. Till sist lyckades jag locka fram henne vilket inte är superlätt då hon är stendöv. Väl hemma åt hon lite och gömde sig sedan under soffan. Hon brukar alltid ligga på soffan.

Dagen efter när Aliette upptäckte problmemet med hennes öra så ringde jag veterinären om de hade någon tid. Jodå klockan 9:15. Jag lämnade barnen på skolan och åkte tidigare till veterinären och vid undersökningen som blev av lite tidigare så trodde de att det var inte dags än att hon skulle få somna in. Det var ena alternativet då hon faktiskt är 18,5 år gammal. Men hon har varit en pigg katt hela tiden så det nya beteendet och avmagringen var nytt. Vi kom överens att hon skulle stanna för prover och så skulle de ringa mig.

Jag åkte till jobbet och de ringde senare under dagen att hon hade ont i örat , urinvägsinfektion, öroninfektion och behövde medicin för sköldkörteln och njurarna var lite små men inget som inte skulle kunna åtgärdas så de fick göra vad som behövdes och Smulan fick stanna med dropp över natten till dagen efter på eftermiddagen. Hon hade börjat äta, de hade tappat hennes blodöra på blod som uppkommit då hon skakat på huvudet på grund av öroninfektionen. Det hade dock kommit tillbaka dagen efter. Väl hemma så började hon äta lite smått och jag fick ge henne medicin för UVIn och sköldkötreln som tabletter och örondroppar för öroninfektionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *