Dag två för Aliette på första simtävlingen

Idag gick det mycket bättre, ingen diskning alls. 50 m frisim samt 50 m bröstsim. Robert körde på med 100 m frisim, 100 m rygg, 100 m fjäril samt 200 m medley. Inga diskningar där och ett pers på fjärilen med ca 3 sekunder. En bra dag men mina fötter är ömma efter att ha stått vid kanten som tidtagare hela dagen åter igen. Men vad gör jag inte för mina barn :-) Skulle vara härligt med en lång fotmassage av karln när han kommer hem i kväll. Men det är bara att drömma om han har lite svårt för fötter, till och med nybadade bebisfötter :-) Ryggen behöver i och för sig också en massage så en utav två är helt ok om det går att genomföra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>