Gröna Lund

Idag var det planerat att Robert skulle åka med sina kompisar till Gröna Lund. Det slutade i stället med att jag och Aliette samt den ena kompiens mamma och lillasyster åkte med. Vädret kunde inte ha varit bättre, 25 grader och strålande sol. Själv så åkte jag inget alls den här gången, men var väldigt sugen på kvasten. Tyvärr så bangade jag åter igen. Känns för högt i början. Det var mycket folk och köerna till attraktionerna var 30 minuter. Aliette var modig och åkte en hel del som jag inte trodde hon skulle våga. Efter en lång men ändå relativt skön dag på Grönan så kom vi hem vid 20:30.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>