Kersebo

Här är svärföräldrarna sommarställe som vi åker till för återhämtning från all stress och bara är när vi är där. Ovanför entrén finns farbror Nicos rum och på nedre plan till höger om entrén finns vårt gemensamma rum som vi sover i när vi är där.

Kersebo

Ett gammalt hus från slutet av 1800-talet. Här ser ni dusch/WC/tvätt i utbyggnaden. Går man en trappa upp (lilla fönstret är trappan) så kommer man till farmors rum med två fönster ovanför duschen och farfars rum till vänster.

Lugn och ro i lantlig miljö

Fönstren närmast duschen är köket. Till vänster om köket finns vardagsrummet. Farfars rum till vänster och farmors till höger på andra våningen.

Baksidan

Det här är ett nytt hus med två sovrum uppe, ett kök/allrum nere samt vedeldad bastu och även dusch/WC nere. Bastun har ett stort fönster mot hagen så man kan sitta och njuta av utsikten medan man bastar.

Lillstugan

I bakgrunden syns ladan och en del av alla körsbärsträd.

Ladan och lillstugan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>