Mercedes Benz och Prius

Äntligen har vi igår fått hem våra busar Prius ”Prisse” 12,5 veckor och Mercedes Benz ”Mercan” drygt 2 år mamma till Prisse)
Hemresan på ca 4 timmar gick otroligt bra, Prisse sov mest och Mercan också förutom en riktigt goseanfall så dottern fick knöla in handen i buren och gosa med henne. Findus sov som vanligt i Roberts knä i bilen, vi fick täcka Mercans kattbur mellan dem så de inte skulle fräsa på varandra. Vi får se hur det går hemma med den förhoppningsvis kommande vänskapen.Hemma fick Findus vara ute till morgondagen och Mercan väl hemma rullade sig precis överallt och strök in sitt revir på allt och alla :-) De hittade snabbt den nya kattklös-/klätterställningen och slumrade sött in iden.Prisse får bo på sambons jobb till nästa helg då det förhoppningsvis räcker för att bryta ungebandet mellan mamman och sonen. Sedan kommer han hem igen. Vad vi längtar men besöker honom varje dag. Lite roligt att brorsan fick hem sina två busar,  Ivan Turina och Idun, hem samma dag, eller hur +Tony Hellberg  :-)

Prisse på väg hem Prisse på väg hem

Prisse på väg hem

Mercan på väg hem Mercan på väg hem supergosar Prisse sitter och sover

Robert och Findus sover på vägen hem Mercan och Prisse gillar fönsterutsikt

Prisse har hittat högsta platsen i huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>