Tennis på Stockholm Open och Audi A3 etron

Idag åkte vi på event med Audi. Samling i Södertälje 16:00 för avfärd  17:30 i en Audi A8 upp till Kungsträdgården. Där bjöds vi på fika och fick instruktioner och information om den nya Audi A3 e-tron sportback. En pigg och och skön bil att köra.

Audi A3 Sportback e-tron är den första premiumkompaktbilen med laddhybriddrivning som standard. Kombinationen av avancerad TFSI®-teknik och en elmotor ger en förbrukning på endast 1,5 l/100 km och CO₂-utsläpp på låga 35 g/km (blandad körning). Och detta med en räckvidd på upp till 940 km (på ren eldrift: upp till 50 km). Från 0 till 100 km/h på 7,6 sekunder, och en topphastighet på 222 km/h.

Efter 25 minuters provkörning från Kungsträdgården ut mot Djurgården och tillbaka så blev vi hämtade av en chaufför i en Audi Q7 för transport mot Kungliga Tenishallen för att se på Stockholm Open, mingla och äta gott. Vi tittade på kvartsfinalen mellan Grigor Dimitrov (#10) och John Sock (#51). Det var en spännande jämn match. Sock tog hem första set med 7-5 men sedan kom Dimitrov ikapp och tog hem andra set med 6-4 för att sedan även ta hem sista set och matchen med 6-3 efter nästan 2 timmar. Det var en kanonmatch som bjöd på ett par härliga överraskningar från Dimitrov, se filmen!!

Missade sista matchen de vi räknade med att den skulle ta tid den också så vi åkte hem efter första matchen. Men andra matchen gick tydligen snabbt att avgöra. Efter tennisen fick vi shuttelservice hem med en Audi A6 Avant 3.0 TDI. Den gick inte av för hackor den heller :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>