Findus och räven

Idag var Findus ute och roade sig. Jag var med barnen och simtränade men Ole så hela händelsen men missade att filma det.

Han satt i lillstugan på kontoret och jobbade och tittade ut och får se Prisse, som han uppfattar det. En stor orange sak och funderar över hur kunde han vara ute lös? Han tittar noggrannare och ser att det är inte Prisse det är en räv. Räven lägger sig tillrätta vid karet som är kornas vattenbehållare under sommaren. Vad han också ser är Findus som ligger bara en meter ifrån på en sten och där ligger nu de två och observerar varandra. Nyfiken räv och nyfiken katt. Ole blir dock lite orolig att något ska hända Findus så han går ut och räven blir skrämd och sticker iväg över fältet.

Det hade varit roligt att ha en filminspelning på detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>