Shopping på Lidl

På vägen hem efter simtävlingen så stannade vi till på Lidl för att köpa lite dricka och annat som Robert fick välja för att fira lite. Jag hittade löparutrustning och även inlägg till Roberts löparskor, så nu har han dubbla iläggssulor eftersom hans skor är en del för stora så han har något att växa i. Nu sitter de perfekt, de var en storlek för stora än vad han skulle ha nu. Det blev 37:or så han har ca 2,5 cm tillgodo framme i tårna. Ett par skor för 1899 kr bör ju räcka mer än ett år för honom då han inte väger mer än 28 kg och inte springer så mycket regelbundet än. Det blir väldans dyrt annars med den takten barnen växer. Det blev riktigt bra med inläggen enligt Robert när han fick prova skorna, perfekt. Då är det bara att ta några rundor med Robert under veckan så han kan springa in sig i skorna inför Scania-loppets 5 km.

Jag hittade även en diamantklinga med dimensionen 230 mm till en vinkelkap. Precis vad jag behöver, men jag har bara en vinkelkap på 125 mm som är den vanligaste och behöver nu få tag i en kap som passar den nya skivan. Kanske det finns en på jobbet jag kan låna, annars så får jag leta efter en någonstans. Jag behöver den dimensionen för att göra bredare och djupare skåra i berget för dammen så att jag kan kila fast dammduken mycket säkrare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>