Byrundan-loppet i Gamleby

Ole åkte iväg kring 16:30 mot Gamleby för att springa Byrundan-loppet.

Han visste att konkurrensen skulle vara hård, många från Akile och Enhörna brukade delta och i år skulle det säkert inte vara annorlunda. Att han inte skulle vinna visste han men hoppades på en hyfsad plats ändå. Loppet startade kl 20:00 och Ole sprang i mål på på 6:e plats på en tid 14:38 efter 3,8 km. Resultatlista Byrundan

De 7 första fick priser och så vann Ole även priser på sin nummerlapp. Han var nöjd med tiden, motsvarade tiden han hade på Trosa stadslopp. Tiden för Trosa stadslopp var det bästa hittills.

När Ole sprang i mål sa speakern: Här kommer Ole Kling men jag vet inte vilken klubb han tillhör.

Klockan var nog efter 23:00 när han kom hem till stugan, jag var däckad och hade redan somnat. I morgon fyller Aliette 6 år så jag vill vara lite mer utvilad än jag hittills varit den här veckan. Vi åker troligen hem redan i morgon så jag får en natt extra hemma innan sista jobbveckan skall klaras av innan semestern.

Jag tycker Ole skall anmäla sig och springa för Enhörna IF. Han är ofta duktigare än flera av deras löpare på den kortare distansen, tyvärr har han ännu inte tagit steget att springa längre sträckor. Men skulle han träna för Enhörna IF så skulle han lära sig mycket mer och säkerligen hamna i deras toppskikt. Han har talang för löpning och en vinnarskalle, det kommer han långt med. Vi har diskuterat saken och får väl se om han tar tag i saken efter semestern, jag hoppas det. Nu har Enhörna IF även startat en grupp för barn 8-12 år, får se om Robert hänger på, om det inte kommer krocka med simningstiderna framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>