Mötesprotokoll

Föräldramöte 2010-09-04

På mötet togs bland annat följande upp:

 • Presentation av ledare samt föräldrar.
 • Genomgång av kalendarium – 3 st. tekniksim som nu är omdöpta till tekniksim 1,2 samt 3 genomförs under hösten. Hemmatävlingar.
 • KM samt Sydpoolen knatte. Under sydpoolen knatte kommer även barnen att få tillgång till äventyrsbadet.
 • Inbjudningstävlingar är Arne Borg i Eriksdalshallen, SS04 knatte i Solna samt Höstsimiaden.
 • Anmälan till tävlingar föreslås gälla kvartalsvis istället för som tidigare för terminsvis, Andreas tar upp frågan med Fredrik. I år föreligger inga krav på antal tävlingar som barnen skall delta i per termin. Anmälan till tävlingar görs ca 2 veckor innan tävling av klubben, det är viktigt att barn som fått förhinder avanmäler i god tid, annars föreligger det straffavgift på 100 kr per start som ej genomförs.
 • Vid tekniksimstävling samma dag som träning, utgår träningen.
 • Eventuellt genomförs ett litet läger med övernattning under hösten. Mer info och datum kommer.
 • Gruppens mål är att barnen skall ha roligt, tycka det är roligt att komma till simningen och att barnen är glada när de går hem. De skall lära sig teknik och det skall vara roliga övningar.
 • Christer Ramdén berättade om funktionärsutbildningen som planerats ett tag och som nu kommer genomföras under hösten. SSS hoppas på stor uppslutning från gruppen. Föreslagen utbildningstid är en fredag kväll samt en lördag förmiddag. Lämpligen i samband med barnens träningstider. Utbildningen planeras inom 3-4 veckor. Mer information kommer från Christer och kommer även läggas ut här. Funktionärerna skall genomföra två praktiktillfällen. Första är tänkt vi tävlingen Bertils minne. Det finns inga som helst krav på förkunskaper, utan nya inom simning är mycket välkomna.
 • Maria Huslid, ansvarig samordnare för resursgruppen, presenterade resursgruppens uppgifter vilka innefattar att hjälpa till vid tävlingar med att baka, sälja i fiket och andra praktiska saker. För team yngre är för närvarande Geraldine Illanes ansvarig för planering m.m. men det är intressant med någon mer som stöd. Tillfällena som Team yngre är ansvariga för är tävlingarna den 2/10 samt 17/11. Mer information kommer.
 • JSM 2-6/2 2011 är ett stort arrangemang där det kommer behövas hjälp av föräldrar med diverse uppgifter, såsom t.ex. fikaförsäljning, hjälp vid dopingtestrutinerna, bakning m.m. Det är ett roligt evenemang och barnen kommer säkerligen bli involverade på något sätt även om de inte tävlar, prisutdelning och annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Familjelivet i Järna